ONZE HONDEN

De Bordeaux Doggen zijn binnen ons gezin de goedsullen van de roedel. Heel erg lief, en op z’n tijd ook een prima waker. Een Bordeaux Dog denkt altijd heel even na wanneer er iets van hem gevraagd wordt, en wanneer hij het daar dan mee eens is, wilgt hij dit verzoek in

De honden die wij hier hebben zijn twee Chihuahua’s, 2 Franse Bulldog’s en 2 Bordeaux Dog’s. Alle honden lopen hier lekker vrij rond en af en toe hebben wij een nestje met een van onze teefjes. De Bordeaux Doggen zijn binnen ons gezin de goedsullen van de roedel.Heel erg lief, en op z’n tijd ook een prima waker.

Een Bordeaux Dog denkt altijd heel even na wanneer er iets van hem gevraagd wordt, en wanneer hij het daar dan mee eens is, wilgt hij dit verzoek in. Een grote mond vinden ze verschrikkelijk, en dan zijn ze ook echt even beledigd. Ze zijn dan werkelijk in staat om je een uur niet aan te kijken.

De Franse Bullen zijn het meest actief op de boerderij. Wanneer de poort van de wei openstaat lopen ze dan ook direct bij de andere dieren, om daarna overal doorheen te rollen wat ze in de wei ook maar tegenkomen. Dat laatste wordt ze niet altijd in dank afgenomen…

Ook denken ze dat ze qua afmeting en omvang hetzelfde zijn als de Bordeaux Doggen, altijd de boel uitdagen en stoeien met alles en iedereen. Heerlijke trubbelzakken! De Chihuahau’s bekijken vaak alles op een afstandje en denken er waarschijnlijk het hunne van . Als een prins en prinses liggen ze vaak vanuit hun mandje de boel te analyseren, om er daarna totaal NIETS mee te doen.